Ole Juul Andersen
Ring +45 8655 2828
eller send en mail til

for en uforpligtende
samtale eller et møde!
’Jeg har en drøm’

Historien bag
AROS Facility Service A/S

Fundamentet for AROS FacilityService A/S blev skabt for 14 år siden ved etablering af RengøringsMægleren, der leverede analyser og løsninger på rengøringsområdet primært til stat og kommuner.
Sideløbende blev firmaet How2clean ApS dannet med det formål at hjælpe kommuner i etablering af egne stærke selvkørende rengøringsteams. Udviklingen førte i 2008 naturligt til oprettelse af AROS Facility Service A/S for her igennem at udvide forretningsområdet og kundegrundlaget.
AROS Facility Service A/S har hovedkontor på Egsagervej 12 i Åbyhøj.
AROS udfører opgaver i hele Østjylland, men dækningsområdet vil blive udbygget i takt med samarbejde med vores nuværende og kommende kunder.
Ole Juul Andersen

’Jeg har en drøm’

I 1990 og frem til 1995 havde jeg ansættelse i ISS. I ISS var der udbredt stolthed hos medarbejdere og kunder omkring den succes det var at være ansat, og det fællesskab og den dynamik der var i firmaet. Kunderne var stolte over at have ISS som leverandør, og disse stod nærmest i kø for at fået tilbud på forskellige leverancer.
ISS var dengang kendt som frontløber på uddannelse af medarbejdere og innovation.
Værdibaseret ledelse kom klart til udtryk gennem den karismatiske leder Paul Andreassen. Han fremhævede ofte overfor lederne at de kom i anden række, de vigtigste var dem der udførte servicen!
Min drøm er at gøre det i AROS Facility Service A/S.
Ole Juul Andersen
Ejer og direktør
AROS Facility Service A/S · Egsagervej 12, 8230 Åbyhøj · Tlf. +45 8655 2828
Nyhedsbrev · Tilmeld   Afmeld