Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

25 ÅRS JUBILÆUM SOM SELVSTÆNDIG

25 ÅRS JUBILÆUM SOM SELVSTÆNDIG

direktøren på kontoret

Kære netværk,

I dag fejrer jeg med stor glæde mit 25-års jubilæum som selvstændig. Jeg kan i den forbindelse ikke lade være med at reflektere over den fantastiske rejse, det har været.  

Jeg vil gerne takke hver og en af mine kunder for jeres støtte og tillid gennem årene.Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer og have muligheden for at bidrage til jeres succes.

En dybfølt tak skal også lyde til mine utrolige medarbejdere, der har været hjørnestenen i vores fælles eventyr. Jeres uimodstridelige dedikation og hårde arbejde har gjort det muligt at nå nye højder og fortsætte det arbejde, som vi vægter så højt og brænder for. Jeres flid og arbejdsomhed har været en dyb inspirationskilde for mig.

Til min familie og venner skal der også lyde en stor tak. I har været min støtte gennemtykt og tyndt. Jeres opbakning har været uvurderlig, og jeg er taknemmelig for, at I har været med mig på rejsen.

Opslugt af taknemmelighed, entusiasme og dedikation ser jeg frem til de næste 25 år, med mit ønske om at være ”en del af løsningen” på et eller flere vilde problemer, som vores samfund står overfor.


Bedste hilsner,
Ole Juul Andersen