Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Rengøring

Vi løser din rengøringsopgave uanset hvordan den ser ud. Vores 30 års erfaring sikrer både effektivitet og rengøringskvalitet, der er i top. Vi sætter en ære i, at vores kunder altid smiler, når vi er færdige med rengøringen.
Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi kan udføre din rengøring.

Industrirengøring

Vi har stor erfaring med rengøring af mange forskellige typer industrirengøring. Vores medarbejdere er dedikerede til, at dine industriområder er rene, hver gang vi har været der. Du kan regne med, at den industrirengøring, som vi udfører er fejlfri hver gang. Det vil vi gerne garantere.

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder rengøring af alle størrelser af virksomheder og organisationer. Vores erhvervsrengøring er indbegrebet af ordentlighed og kvalitet, og du kan ALTID regne med, at vi udfører den aftalte rengøring til vores høje standarder. Vi udfører både rengøring af virksomheder og organisationer, hvor vi rengør delvist i samarbejde med jeres egen rengøringsmedarbejdere eller rengøringsfirma, og vi kan også udføre al rengøringen.

Vinduespudsning

Vi udfører vinduespolering for alle typer virksomheder og organisationer. Med vores kvalitetsbevidste medarbejdere og vores top poleringsudstyr, kan vi sikre, at dine vinduer er pudset til perfektion hver gang. Hvis du har brug for vinduespudsning ved jorden eller højt oppe, kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Rengøring af plejehjem og bosteder

Vores dansktalende medarbejdere har stor erfaring med rengøring af plejehjem, herunder boliger, fællesområder mv. Vi udfører altid rengøring, som vi kan stå inde for – og du kan stole på kvaliteten, hver gang. Hvis du vælger os, som din rengøringssamarbejdspartner, så behøver du ikke at være i tvivl om kvaliteten.
Du kan altid aftale rengøringen med din faste rengøringsmedabejder, og det kan sagtens variere fra gang til gang – hvis der er behov for det.

Rengøring af børnehaver og skoler

Vi udfører grundig rengøring af børnehaver og skoler. Vi bruger de bedste rengøringsmaterialer og rengøringsmaskiner, der gør at vi effektivt kan udrydde alle former for bakterier. Vi har blandt andet en desinfektionsspray, der udrydder 99% af alle bakterier på 10 sekunder. Det kan være brugbart på legetøj, gelændere mv. Kontakt os for, at høre mere om den bedste løsning for din organisation.

Rengøringsvikariater

Vi kan hjælpe med alle former for rengøringsvikariater, og vi står altid til rådighed. Vores medarbejdere har mange års erfaring med diverse rengøringsområder. Derfor kan vi altid hjælpe dig og din virksomhed med rengøring såfremt du har brug det. Uanset hvordan din rengøringsopgave ser ud, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Vi tilbyder

et checklist ikon

Rengøring som aftalt

et stjerne ikon

Rengøring af kvalitet

et ikon af en taleboble

Vi taler alle Dansk

et blad ikon

Miljørigtig rengøring

et ikon af to pile der går i ring

Samme kvalitet hver gang

Vi har langtidsholdbare samarbejds-relationer

Det har vi, fordi vi altid holder det vi lover, og overholder vores aftaler. Vores rengøringsindsats er kendetegnet ved kvalitet, effektivitet og ordentlighed. Dette kan vi love, fordi vi tager os tiden til at gøre rengøringen færdig – hver gang. Vi sætter en ære i, at vores kunder altid smiler, når vi er færdige med rengøringen.

Tommy Nielsen
Contract manager & Udbudskonsulent,
Aarhus kommune

Vores koncept

Vi udfører rengøring på en anderledes måde end det du kender, fordi vi arbejder i mindre teams. På den måde sikrer vi, at der altid er rent som du selv ville have gjort det.

KVALITET OG VEDHOLDENHED

Vores koncept effektiviserer dine opgaver

Vi tænker services på en helt ny måde. Vores selvstændige og ansvarlige medarbejdere er altid i tæt kontakt med dig. Det betyder, at I sammen kan justere vores services løbende efter behov.

I vores teams kender alle rengøringsassistenter til din rengøringsopgave, og hvordan vi har aftalt den skal løses. Vores effektiviserende tilgang til din rengøring gør, at du vil være glad hver gang vi har gjort rent hos dig.

to glade medarbejdere der holder om hinanden
to med arbejdere der står ved en AROSFS cykel

EFFEKTIVITET OG STABILITET

Eksempel hvor vi effektiviserede rengøring

René overtog rengøringsopgaven hos en kunde, på grund af utilfredshed med ydelsen udført af et andet rengøringsselskab. Tidligere havde udførslen af rengøringen taget 17 timer om ugen, og der var ikke ordentligt rent. Rengøringen var simpelthen købt for billigt. Derfor valgte kunden, at vi måtte overtage opgaven, som vi vurderede, at vi kunne løse på 12 timer. Efter kort tid vurderede René, at rengøringen kun tager 10 timer at udføre. Kunden er selvfølgelig meget tilfreds med, at vi kan udføre rengøringen på næsten den halve tid – og så ovenikøbet også med en bedre kvalitet.