Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

JØRGEN EKER TILTRÆDER SOM BESTYRELSESFORMAND

JØRGEN EKER TILTRÆDER SOM BESTYRELSESFORMAND

direktøren på kontoret

Jørgen Eker tiltræder pr. 1. juli 2021 som bestyrelsesformand i den hastigt voksende rengøringsvirksomhed AROS Facility Service, som har base i Århus og som er stiftet af Ole Juul Andersen.

Ole Juul Andersen udtaler ”…  Jeg har fornøjelsen af at stå i spidsen for en virksomhed og et team af meget engagerede medarbejdere, der leverer kvalitetsrengøring til udvalgt offentlige og private virksomheder. Selskabet har på få år opbygget en solid base af glade kunder i Aarhus, Vejle, Horsens, Randers og Silkeborg.”

Jørgen Eker udtaler: “Jeg har valgt at engagere mig i Ole’s virksomhed og team, som jeg har haft mulighed for at møde ved flere lejligheder, fordi jeg møder en virksomhed, der er dybt engageret i at levere reel kvalitetsrengøring til bl.a. beboere og medarbejdere i både den offentlige og private sektor. En virksomhed der bevidst satser på kunder der ønsker, at der skal gøres rigtigt rent og som arbejder på den gode og direkte relation imellem den enkelte kunde og den enkelte AROS Facility Service medarbejder.

Jeg oplever at teamet lever og ånder for at levere godt arbejde og gøre det på en grøn måde. Når man eksempelvis skal etablere nye lokaler, som nu i Randers, lægger man vægt på at være i cykelafstand af kunderne, som betjenes af nye smarte el-cykler. Den tilgang til at drive en rengøringsvirksomhed, kan jeg rigtig godt lide og min vurdering er at forretningsmodellen rummer gode muligheder for spændende vækst.”

Jørgen Eker, som er CEO & stifter af Nordic Investment Company, har mere end 25 års erhvervserfaring blandt andet fra strategisk ledende stillinger i børsnoterede, private equity-ejede og privatejede internationale selskaber. Hans erfaring spænder fra krisestyring i turnaround virksomheder til ledelse af virksomheder under kraftig ekspansion.

Jørgen Eker har bragt værdi til en bred vifte af industrier (på C-niveau eller i bestyrelsen), såsom byggematerialer (Velux), veterinær medicin og specialfoder (Dechra Pharmaceuticals), den maritime højteknologiske radio- og satellit kommunikationsudstyrsindustri (Eurocom Industries), møbelindustrien (Tvilum) og den voksende webbaserede Software As A Service Industry (SaaS). Køb, salg og fusioner af virksomheder har ligeledes spillet en central rolle i Jørgen Ekers erhvervsaktiviteter. Han har eksempelvis deltaget i et MBO i medicinalindustrien og har således været med til at skabe aktionærværdi på over DKK 1 mia.

Bestyrelsesformand
Jørgen Eker
Mobil: + 45 21 75 87 75
mail:  eker@ni-company.com