Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

KOMPLEKSE UDFORDRINGER KRÆVER INNOVATIVE TILGANGE

KOMPLEKSE UDFORDRINGER KRÆVER INNOVATIVE TILGANGE

direktøren på kontoret

Vi, i Aros Facility Service, har i dag haft besøg af Rådmand Anders Winnerskjold for at fortælle om vores innovative tilgang til de ”vilde problemer” i Aarhus Kommune.

For 2 år siden tog vi en udfordring på os: MSB opfordrede os til at udvikle en ekstern hjælp båret af kvalitet og service.

Vi har i samarbejde med bosteder udviklet løsninger indenfor rengøring, husalf og sundhedsfaglig afløsning. Til mødet fik vi mulighed for at fortælle om de erfaringer og succesfulde løsninger, vi har skabt gennem prøvehandlinger i MSB.

Vi fik under besøget tydeliggjort, at vi i vores organisering og tilgang har skabt løsninger, der både øger kvaliteten hos borgere samt bostedernes medarbejdere. Desuden tydeliggjorde vi, at vores samarbejde med Aarhus Kommune indebærer potentialet til økonomiske besparelser, rekruttering og arbejdsfastholdelse.

Tak Anders for din tid, interesse og skarpe spørgsmål.

#vildeproblemer #MSB #Husalf #prøvehandlinger #sundhedsfagligafløsning