Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

RENÉ FEJRER 10-ÅRS JUBILÆUM HOS AROS FACILITY SERVICE

RENÉ FEJRER 10-ÅRS JUBILÆUM HOS AROS FACILITY SERVICE

direktøren på kontoret

Vores driftsleder René fejrede d. 29.04.2021 10-års jubilæum hos Aros Facility Service. Vi er enormt taknemmelige for, at René har valgt at være en del af vores hold – og han har gjort en stor forskel i vores udvikling til den virksomhed, vi er i dag. Herunder kan du læse mere om René, og hans funktion i Aros Facility Service.

René er driftsleder, og i hans daglige arbejde er han lidt af en blæksprutte. Han laver alt fra at koordinere vores rengøringsteams opgaver til at betale regninger. Han bruger en stor del af hans tid på at sørge for, at alle medarbejdere er glade for at komme på arbejde, og at de har det godt.

René fortæller om sin start hos os: “Da jeg startede var jeg 4. mand på holdet, men der var desværre kun plads til 3 i den ene firmabil vi havde. Sikke en udvikling vi har været igennem siden! Selvom der er sket meget, så har vores sammenhold nu altid været det samme.”

“Det har været en spændende rejse med Aros Facility Service. Jeg har været særligt glad for det store fokus der er på medarbejderudvikling. Selv om jeg har været her i 10 år, så har jeg helt fra start, og stadig den dag i dag, meget varierende opgaver. Der er aldrig to dage der er ens. Det bidrager til min kontinuerlige udvikling.

Noget af det jeg elsker mest ved mit job er, at jeg får lov til at møde så mange forskellige mennesker i min hverdag – og sikre, at både medarbejdere og kunder er glade for den løsning vi sammen finder. “