Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

RENGØRING HAR FÅET BETYDNING

RENGØRING HAR FÅET BETYDNING

direktøren på kontoret

Rengøring har altid været vigtigt for et godt indeklima. Jeg har tidligere oplevet, at det for de fleste er det også en selvfølge, at der er rent, når man møder ind på arbejde. Det er ikke noget der typisk bliver tænkt meget over. Til gengæld oplever jeg nu, at hvor det førhen har været en selvfølgelighed, så bliver der nu lagt større fokus på rengøring. Man sætter simpelthen større pris på, at det miljø man befinder sig i, faktisk er rent.

MERE ANERKENDELSE OG ROS

Jeg oplever flere af mine medarbejdere fortælle historier om, at de bliver mødt med meget mere anerkendelse og ros for deres arbejde i disse tider, end hvad de førhen har været vant til. De har aldrig været i tvivl om at kunderne har været tilfredse, men oplever i øget grad, at flere nævner hvor dejligt det er at møde ind til en ren arbejdsplads. I disse tider, hvor der er kommet mere fokus på, hvor vigtig rengøring er for, blandt andet at mindske smitterisikoen, er det også blevet en del af den almindelige danskers ræsonnement.

Vi sætter en dyd i god rengøring og i at dygtiggøre os, men vi ved også at det ikke er det mest flatterende taleemne. Rengøring har sjældent været det store taleemne, men mere en ting der bare skulle ordnes. Dette har disse corona tider ændret. Rengøring er blevet sat i fokus. Det ser vi f.eks. ved, at der findes mange nyere artikler, der kan hjælpe med tips og tricks til god hygiejne og rengøring i det private hjem.

GOD RENGØRING OG SUNDHED GÅR HÅND I HÅND

Dette er, efter min mening, en god udvikling. Det er rigtig vigtigt med god rengøring, ikke blot fordi at et rum ser flottere ud, når det er rent, men også på grund af sundheden. Det er ikke nogen hemmelighed at det er sundere for os at være i et rent miljø. For et godt indeklima kræver det grundig rengøring og god udluftning. Dette er formentlig ikke nogen ny information eller viden for den almindelige dansker, men fokuset på god rengøring er øget.

Og det er måske netop fordi at ord som “sundhed” og “smitterisiko” fylder i befolkningen, at vi mærker en forskel på den måde vi møder kunder på idag, frem for nogle år tilbage. Vi lever alle sammen lige nu i en usikker tid, og derfor er det især vigtigt med tillid og ordentlighed. Dem som stadig skal møde ind til en arbejdsplads, skal kunne stole på at der er blevet gjort grundigt rent, og at de derfor ikke er i en endnu mere øget risiko for at blive smittet.

ORDENTLIGHED OG TILLID

Det er dejligt at høre historier fra mine medarbejdere om, hvor godt de bliver mødt af kunder, når de gør deres arbejde. Mine medarbejdere sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og vise stor ordentlighed når de er ude blandt vores kunder. Jeg er stolt af hvor godt mine medarbejdere har klaret denne tid indtil videre, og stolt af det høje niveau de altid har vist. Det er dejligt at høre når folk uden for vores fag bemærker deres store arbejde, og hvor meget de går i detaljen. De oplever hvordan folk omkring dem har fuld tillid til at de gør deres arbejde rigtig godt.

UDDANNELSE HAR BETYDNING

Jeg har førhen delt et blogindlæg der handler om uddannelse og oplæring af vores medarbejder . Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top, for det er blandt andet det som er med til at vi kan sikre tilliden. Kvalitet er ikke nødvendigvis noget som falder alle naturligt og der er stor forskel på, hvordan hvert individ opfatter rengøring. Jeg finder det derfor vigtigt at uddanne mine medarbejdere, fordi vi ved hvor vigtigt det er i forhold til at leve op den høje standard vi sætter for vores rengøring. Dette gør dog også, at vi ikke er de billigste på markedet, men det er fordi vi prioriterer effektiv kvalitet over kvantitet.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL RENGØRINGEN AF DIN VIRKSOMHED?

Rengøring har fået større betydning, og det har kvaliteten dermed også. Og jeg er stolt af at kunne stå inden for de power kvinder og mænd jeg har ansat, som yder en så høj kvalitet, at folk lægger mærke til det. Rengøring har fået betydning for hele befolkning, og den skal også have betydning.

Ring til mig på telefon 86 55 28 28 og få et uforpligtende tilbud på rengøring