Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

SAMMENHOLD ELLER GÅ KOLD

SAMMENHOLD ELLER GÅ KOLD

direktøren på kontoret

Vi har igen afholdt et foredrag med Erik B. Jørgensen, der er tidligere jægersoldat og soldat i Slædepatruljen Sirius, derudover er han også kendt fra tv-programmet ”Korpset”. Det er tredje gang vi inviterer ham forbi Aros Facility Service A/S, og valgte igen at åbne dørene til vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. En stor tak skal lyde til dem som deltog.

 

Vi tror meget på at tillid og fællesskab er vigtige faktorer for at skabe grobund for en god arbejdsplads. Derfor er Eriks store erfaringer med teams, et spændende input til vores måde at drive virksomhed på. Vi går meget op i teamwork og samarbejde, og tror på at gå sammen for at højne niveauet hele vejen rundt. Vi har i længere tid arbejdet med at skabe teams, der arbejder tæt sammen om at løse arbejdsopgaverne, hvor de har stor plads til selvbestemmelse og de kan dermed planlægge arbejdet og service i tæt samarbejde med vores kunder.

Med Eriks hjælp sætter vi sammen fokus på at styrke hinanden internt. Vi bruger hinandens styrker til at øge de kompetencer vores medarbejdere indeholder, så vi hele tiden lærer, bliver bedre, dygtiggøre og udvikler os.

Vi vil fortsat have stor fokus på vores teams og det gode arbejdsmiljø, da det er vores medarbejdere der yder den service som vi allesammen er stolte af at være en del af.

 

Vi sætter en stolthed i den bedste service som vi vil fortsætte med at udvikle, og vi håber at vores omgivelser kan mærke dette og vil med på rejsen.

 

I er altid velkommen til at kontakte os

+45 86 55 28 28

oja@arosfs.dk