Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

TAK TIL JER ALLE OG GODT NYTÅR!

TAK TIL JER ALLE OG GODT NYTÅR!

direktøren på kontoret

Kære kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

I ønskes et godt og lykkebringende 2024. Vi håber alle kunne springe godt og sikkert ind i det nye år.
Vi siger farvel til et 2023, hvor vi beviste, hvilken effekt sammenhold har -både når der drømmes stort, og når udfordringer opstår. Vi er blevet klogere på de ressourcer, vi har i virksomheden, og udviklingen har ikke stået stille. Vores utrættelige medarbejdere har rykket endnu tættere sammen i samarbejdet om at udvikle den bedste service – det mærkes også i mødet med vores glade og tilfredse kunder.

Vi vil i 2024 blive ved med at dygtiggøre og udvikle os. Vi udvikler forsat på vores afdeling med faste afløsere, som er blevet taget rigtig godt imod. En stor tak til vores kunder for tilliden til os og til at vi sammen kan gøre en forskel.
Vores nye Husalf-koncept gik i luften i 2023, og vi mærker også her en opbakning og tillid, som vi er taknemmelige for. Vi udvælger og uddanner vores dygtige husalfe. Vi har indtil videre afholdt diverse kurser, så de er klædt på til netop den opgave, de stilles for - det vil vi også forsætte med i det nye år.

Vi vil blive ved med at uddanne og udvikle vores kompetente medarbejdere, i det omfang de har lyst til. Det er blevet tydeligt i 2023, hvor ansvarsfulde vores medarbejdere er, og hvor meget stolthed de sætter i deres håndværk, service og mødet med kunder og borgere. Vi tror på, at det er rigtigt at satse på kvalitet og på skabelsen af en bæredygtig arbejdsplads, hvor mennesker trives og har lyst til at være og blive.

Vi håber på at kunne være en del af løsningen på de udfordringer vores samfund står overfor, og vi håber I alle forsat vil med på denne bevægelse. 2024 vil helt sikkert byde på nye udfordringer, og dem møder vi gladelig medfleksibilitet, sammenhold og ansvar – som vi har gjort i over 25 år.

Vi ser frem til endnu et år sammen med jer. Det er netop jer, som giver os muligheden for at fortsætte med det arbejde, vi brænder for - at udvikle service på højeste niveau.

Vi ser frem til et videre samarbejde med vores eksisterende medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og også til at byde nye velkommen.

Tak til jer alle og godt nytår!

De bedste hilsner
Aros Facility Service A/S