Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Husalf - Innovativt Servicekoncept

Vi ønsker at være en hjælp til en løsning. En hjælp der kombinerer rengøring, service og fleksibilitet. Du bliver mødt af vores engageret kollega, som har en dyb forståelse for hvad service indebærer. Vi taler og forstår alle dansk, vi tager ansvar og er dedikeret til at finde de rigtige løsninger.

Lær mere om Husalf

Hvad er en Husalf?

Det er en fleksibel medarbejder, der holder overblik og yder service i høj kvalitet. Det er en bred stilling, som dækker over både rengøringsmedarbejdere, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere og Socialpædagoger. De forskellige kompetencer kan selv have funktionen som husalf eller kan tilkaldes af en husalf, hvis behovet skulle opstå. Det er derfor en service, der dækker over mange funktioner, som specialdesignes ud fra lige netop dit behov.

Fleksibilitet

Vores medarbejdere arbejder i teams, hvilket sikrer at der altid, trods uforudsete situationer, leveres den aftalte service. Evnen til at holde overblik og arbejde fleksibelt, gør at kvaliteten altid er høj. Husalfen tager ansvar, kan prioritere i opgaver og vurderer, hvis der skal tilkaldes ekstra hjælp eller rykkes om på rækkefølgen af ugens opgaver, for at kunne nå i mål - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rengøring

Vi ser rengøring som et håndværk, og vores medarbejdere sætter stor ære i at levere høj kvalitet. Vores medarbejdere er kompetente og har erfaringer fra bosteder, plejehjem, kontorer, private etc. Vi forsøger at matche vores medarbejdere, deres erfaringer og kompetencer, til netop dig og dit behov.

Pleje & Omsorg

Vi har SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere og Socialpædagoger, som både fungerer som faste afløsere på forskellige plejehjem, bosteder mm., men som også arbejder hos privatpersoner der har behov for eller ønske om ekstra støtte i hverdagen.

Husalf quiz - Lær mere om vores nye koncept og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores Husalf koncept henvender sig både til det offentlige, private virksomheder og privatpersoner. Lige gyldigt hvor husalfen udfører sin service, er det samme høje kvalitet og med vores værdier i rygsækken. Så søger du;

  • En renere arbejdsplads, hvor servicen er fleksibel, med mulighed for at løse andre praktiske opgaver, eller
  • Rengøring på dit bosted, med mulighed for at husalfen kan gå med i plejen, eller
  • hjælp til din eller din kæres hverdag,

Så håber vi på at kunne hjælpe dig med dette eller hører hvad du ellers kunne ønske dig hjælp til.
Lær mere om vores husalf koncept og om hvordan vi kan hjælpe dig, ved at udfylde spørgsmålene i en af vores quizzes.

Husalf til virksomheder

Find ud af om vi kan være en hjælp til en løsning i jeres virksomhed.

Quiz til virksomheder

Husalf til privatpersoner

Se hvordan vi kan hjælpe dig eller dine nærmeste med rengøring, pleje og mere.

Quiz til privatpersoner