Ved at klikke på "Accepter" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre navigation på hjemmesiden, analysere brugen af hjemmesiden og assistere i vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Serviceminded rengøringsassistent som tilkalde vikar

Rengøring
Aarhus

Vil du være med til at gøre en forskel ? Har du et stort servicegen og rengøringserfaring ? Har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor der er stort fokus på medarbejdertrivsel? Så er du måske vores nye kollega, hos Aros Facility service.

Aros Facility Service søger 3 nye kollegaer til vores afdeling i Århus,  der vil være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau til plejehjem, bosteder og kontorer.  
Der er tale om et job som tilkalde vikar, arbejdstid og antal timer kan variere efter opgaven. Vi tilbyder en attraktiv løn + weekend tillæg.

Om dine kompetencer:

  • Du har rengørings erfaring
  • Du har god service i fokus i alle dine opgaver
  • Du er god til at kommunikere

Du kommer til at være en del af et team på 6 gode kollegaer, som i et samarbejde planlægger og løser kundens opgaver. Hos os hjælper vi hinanden, så vi yder den bedste service og fastholder vores høje kvalitet. Du skal derfor være indstillet på at tage ansvar, både for at dine egne og dit teams’ opgaver bliver løst til højeste kvalitet. Samtidigt skal du være i stand til at arbejde selvstændigt med dine stillede opgaver.

Om dig:

  • Du taler og forstår dansk
  • Du er pligtopfyldende og troværdig
  • Du har en positiv og åben tilgang til arbejdsopgaver, kunden og kolleger
  • Din personlighed er rummelig og robust
  • Du er mødestabil
  • Du har kørekort

Du vil i jobbet skulle finde løsninger i samarbejde med vores kvalitetsbevidste kunder. Derfor er det en nødvendighed, at du kan tale og forstå dansk.

Du vil opleve, at vi i hverdagen har en stærk kultur, hvor vi gør meget ud af at efterleve vores kerneværdier: MÅDEHOLD – VISDOM – MOD – RETFÆRDIGHED. Du vil blive en del af et godt socialt arbejdsfællesskab, hvor din og teamets trivsel er i centrum.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og du vil være med til at gøre en forskel for vores kunder, så send gerne din ansøgning til chj@arosfs.dk.  Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og hvis du har spørgsmål, så kontakt Charlotte Hviid Jensen på telefon +4522586069

Kørekort:

B(Almindelig bil),